[Ohodnocovanie pohľadávok] - Chovancová, Božena
Recenzia publikácie, ktorá sa venuje ohodnocovaniu pohľadávok, problematike, ktorá je v odbornej literatúre málo rozpracovaná. Publikácia má presne vymedzenú štruktúru a jednotlivé časti vzájomne nadväzujú na seba. Prínos publikácie. Využitie publikácie.