Nezamestnanosť mladých v krajinách OECD - Bujnovská, Daniela
Osobitná kapitola štúdie "Employment Outlook" sa zaoberá nezamestnanosťou mladých, ktorá dosahuje v priestore OECD priemernú výšku takmer 14 perc. Miera nezamestnanosti mladých vo vekovej skupine od 20 do 24 rokov v r. 2000. Vývoj politík trhu práce mladých.