Vývoj sociálnej situácie obyvateľstva SR v 1. polroku 2002 z aspektu štatistických údajov MPSVR SR - Křížková, Elena
Hodnotenie vývoja sociálnej situácie obyvateľstva Sr v 1. polroku 2002. Ekonomicky aktívne obyvateľstvo. Vývoj pracovných príjmov. Bezpečnosť a ochrana zdravia zamestnancov pri práci. Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. Dávky sociálnej podpory. Poskytovanie sociálnej pomoci. Účelové peňažné dávky sociálnej starostlivosti pre ŤZP občanov a starých občanov..