Krízový manažment - Krčmár, Marian
Recenzia na skriptá autorov Marta Matulčíková, Otakar Srna: Krízový manažment. Bratislava: Ekonóm, [2002]. Skriptá sú rozdelené do dvoch základných častí: Krízový manažment na spoločenskej úrovni a Krízový manažment ako subsystém manažmentu podniku.