Kariéra a jej rozvoj v slovenských podnikoch - Radosová, Ľubomíra
Kariéra a kariérový rozvoj - definícia kariéry, kariérové pohyby, kariérové typy a potenciál, kariérové stupne, rozvoj kariéry, riadenie a plánovanie kariéry. Rozvoj kariéry - realita v slovenských podnikoch.