P&G najsilnejší zadávateľ - Môciková, Renata
Lídrom rebríčka TOP 100 zadávateľov reklamy 2001 sa stal Procter & Gamble. Nasleduje General Motors a Unilever. Tabuľka TOP 30 globálnych zadávateľov reklamy, Objemy reklamy TOP 100 zadávateľov podľa produktových kategórií, Objemy reklamy zadávateľov podľa regiónov. Výdavky na reklamu.