Ekonomické a sociálne súvislosti vstupu SR do EÚ - prínosy a riziká Náklady prevzatia štandardov a noriem
Vstup SR do EÚ bude spojený s pomerne vysokými, prevažne investičnými nákladmi. Ochrana zdravia, pracovné právo. Agropotravinárstvo a doprava. Energetika. Vnútorná bezpečnosť. Odhad celkových nákladov.