Elektronické bankovníctvo bude veľkou výzvou pre ekonomickú politiku - Baláž, Vladimír
Riziká regulácie, dozoru a nástrojov makroekonomickej politiky pri rýchlom rozvoji elektronického bankovníctva. Elektronické peniaze a ekonomická politika.