Svet sa bude učiť od nás - Batíková, Nataša
Na regionálnom stretnutí siete Publicis účastníci z 11 krajín diskutovali o závažných otázkach, ktoré sa v roku 2003 premietnu aj na slovenský reklamný trh. Rozhovor s managing directorom slovenskej pobočky Publicis. Reklamné siete, reklamný trh.