Vyhláška Štatistického úradu SR z 12. septembra 2002, ktorou sa vydáva štatistická odvetvová klasifikácia ekonomických činností
Vyhláška č. 552/2002 Z.z. Štatistického úradu SR, ktorou sa vydáva štatistická odvetvová klasifikácia ekonomických činností (OKEČ). Táto vyhláška nadobúda účinnosť 1.1.2003. Čísla kódov OKEČ a ich názvy.