Účtovanie v podsúvahe bánk - Bánociová, Anna
Význam účtovania v podsúvahe v účtovníctve bánk. Banky účtujú podvojne o majetku a záväzkoch, o ktorých sa neúčtuje na súvahových účtoch. Zásady účtovania v podsúvahe. Účtovanie podsúvahových operácií - v účtovej triede 9 - Podsúvahové účty.