Nezamestnanosť a vysokoškoláci - Polakovič, Ivan
Na Slovensku hrozí únik mozgov. Prehľad absolventov vysokých škôl zaevidovaných na úrade práce. Negatívne dôsledky úniku mladej generácie do zahraničia pre slovenskú ekonomiku. Podiel nezamestnaných na ekonomicky aktívnom obyvateľstve z hľadiska vzdelania.