Nízke vysoké ceny energií
Dopad zvyšovania cien energie na spotrebiteľa a domácnosti. Vývoj cien zemného plynu pre domácnosti. Maximálna cena pri spotrebe zemného plynu v domácnostiach. Stanovisko Podnikateľskej aliancie Slovenska k vyšším cenám za energiu.