Korupcia po slovensky - Hrabko, Juraj
Nová vláda Mikuláša Dzurindu sa rozhodla zmeniť spôsob boja proti korupcii. Korupcia ako záväzok v Partnerstvách pre vstup v roku 2001. Analýza stavu vnímania korupcie na Slovensku. Hlavné problémové oblasti tak, ako ich identifikovali správy programu EUMMP a Európska komisia v roku 2001.