Mena, bankovníctvo a finančné trhy - Klimiková, Mária
V dňoch 7.- 8.11.2002 sa v priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave konala medzinárodná vedecká konferencia Mena, bankovníctvo a finančné trhy. Cieľom konferencie bola výmena skúseností z oblasti menovej politiky, bankovníctva, finančných trhov a prístupového procesu do európskych štruktúr. Prezentácia riešenia výskumných úloh katedry bankovníctva a medzinárodných financií NHF EU v Bratislave.