Roy Forbes Harrod - Martincová, Marta, 1955-
Ekonóm svetového mena a jeho prínos k ekonomickej teórii, teórii rastu, teórii peňazí a teórii medzinárodných menových vzťahov. Životopis a najdôležitejšie diela R.F. Harroda.