Slovensko, krajina menšieho zla
Pohľad na politický a hospodársky vývoj Slovenska počas desaťročnej samostatnej existencie. Najväčšie politické kauzy, výsledky parlamentných volieb v r. 1992, 1994, 1998 a 2002, prezidentské voľby, zahraničná orientácia a ekonomika.