Liečebne sa tešia na Nemcov - Jesný, Martin
Novému majiteľovi väčšiny akcií Kúpeľov Štrbské Pleso asistuje J&T Finance Group za finančnej podpory britského fondu. História privatizácie klimatických kúpeľov. Financovanie kúpeľov. Snaha oživiť niektoré kúpeľné domy. Orientácia kúpeľov na solventnejšiu klientelu.