Po Vianociach sa opäť začne čudná hra s cenami - Rundesová, Táňa
O zľavách, akciách a výpredajoch tovaru v povianočnom období u nás a v Európe. Čo s podnákladovými cenami, či cenami "v červených číslach", ktoré použijú obchodníci. Riziká "výhodnej" kúpy.