Ženy, politika a ženy v politike - Môciková, Renata
Televízia ako dominantný informačný zdroj o politike pre ženy. Za televíziou nasleduje rozhlas /v Bratislave najmä Rádio Twist/ a spoločenské obrázkové časopisy. Preberanie názorov z médií u žien. Sympatie k ženám-političkám. Zastúpenie žien v NR SR. Výsledky prieskumu známosti slovenských političiek, predvolebné bilboardy.