Najväčšia fúzia na Slovensku vrcholí - Záborský, Ján
Uzavretie fúzie Slovenskej poisťovne a Allianz poisťovne. Subjekt bude fungovať pod značkou Allianz Slovenská poisťovňa (ASP). Spoločný obrat oboch subjektov fungujúcich od začiatku r. 2003 ako ASP za rok 2001. Allianz bude uzatvárať pobočky podľa skončenia nájomných zmlúv a produkty bude predávať cez pobočkovú sieť SP. Tvorba produktového portfólia ASP. Odpredaj majetkových účastí ASP v spoločnostiach, ktoré nesúvisia s poisťovacími aktivitami.