Informujte efektívne - Baluška, Marek
Tlačová práca organizátora veľtrhu. Špecifiká a rôznosť typov správ pre rozličné médiá. Správy o produktoch. Tlačová práca v stánku. Kroky prípravy tlačového útvaru veľtrhu.