Rokovania vrcholia. Tender je vyhlásený - Ťapušíková, Roberta
Vyhlásenie tendra na realizátora peoplemetrového merania sledovanosti televízie na Slovensku. Rozhodujúce kritériá pre posudzovanie ponúk.