Vyplniť priestor na trhu - Batíková, Nataša
Výstavba presvetlených reklamných panelov v obchodných domoch a hypermarketoch. Vstup Lucerna Media Slovensko na slovenský trh a výstavba presvetlených panelov vo vonkajších priestoroch hypermarketov Tesco. Orientácia reklamy na priestory a lokality hypermarketov je vyvolaná zmenou štýlu života v krajinách strednej Európy. Budovanie kombinovaných sietí.