Reálna a nominálna konvergencia slovenskej ekonomiky k priemeru EÚ - Šujan, Ivan
Kvantitatívna analýza dosahov vstupu SR do Európskej únie na slovenskú ekonomiku v období do roku 2008. Vývoj makroekonomických ukazovateľov vyjadrujúcich postupnú reálnu a nominálnu konvergenciu slovenskej ekonomiky k priemeru EÚ. Porovnanie konvergencie českej a slovenskej ekonomiky k priemeru EÚ.