Profesionálny prístup k sociálnej zodpovednosti podnikov - Vaal de, Kees
Definície "sociálnej zodpovednosti podniku". Špecializácie firiem v tejto oblasti. Organizácia a životné prostredie. Sociálne motívy - prosperita, kultúra, politika, etika, životné prostredie. Problémy definovania správneho prístupu s ohľadom na sociálnu zodpovednosť podniku. Matica vzťahov. Matica zrelosti pre sociálnu zodpovednosť podniku. Realizácia. Hodnotenie. Sociálny audit. Príklady zahraničných firiem.