Ostrý provoz Centrálního registru úvěrů ČNB - Mašindová, Věra
Centrálny register úverov právnických osôb a fyzických osôb - podnikateľov v ČR zahájil prevádzku 1.11.2002. Prevádzkovateľom je Česká národní banka. Systém sústreďuje informácie o jednotlivých klientoch bánk pôsobiacich v ČR.