Využitie integrovaných systémových prístupov v manažérstve kvality firmy USSK - Frischer, Peter
Využitie integrovaných systémových prístupov v manažérstve kvality v U.S. Steel Košice (USSK). Pôsobenie na zamestnancov. Strategické zámery vychádzajúce z vízie U.S. Steel Group sformulovanej do dokumentu vydaného materskou spoločnosťou. Znenie zásad tejto vízie.