Procesná analýza v hydrometeorologickom ústave - Petríková, Hana
Trendy zlepšovania kvality v organizácii bez znižovania objemu produkcie a zvyšovania ceny. Uplatňovanie procesného princípu v najnovšom vydaní ISO noriem radu 9000. Slovenský hydrometeorologický ústav sa ako jedna z prvých štátnych inštitúcií rozhodol dokázať kvalitu a transparentnosť svojej činnosti prostredníctvom zavedenia manažérstva kvality a certifikácie medzinárodnou normou ISO 9000:2000. Útvary SHMÚ - Proces odboru Technické služby - mapa a hierarchia. Prínosy analýzy procesov v SHMÚ.