Prvý rytier britského finančníctva - Rejta, Štefan
Londýn ako najvýznamnejšie finančné centrum na svete. Charakteristika finančného sektora v hlavnom meste. Vývoj podielu Spojeného kráľovstva na svetovom finančnom trhu.