Potraviny, ktoré rozdelili svet - Hlubina, Palo
Európsko-americký spor: EÚ sa obáva následkov geneticky modifikovaných potravín, USA vidia ekonomické výhody. Ako vzniká geneticky modifikovaná (GM) rastlina. Prezentované výhody a riziká geneticky modifikovaných rastlín.