Ján Figeľ: Problémy Európy potrebujú rozšírenie únie - Baťo, Rado
Rozhovor s J. Figeľom, hlavným vyjednávačom s Európskou úniou za Slovensko. Postavenie Slovenska vo vzťahu k Európskej únii. Problémy EÚ. Reformy v EÚ. Vstup nových členských krajín by mal pomôcť reformám EÚ.