Štátna podpora stále zaručuje nadštandardné podmienky - Vavřinková, Jana
Zníženie štátnej podpory by nemalo ohroziť záujem občanov o hypotekárne úvery. Na klientov zoškrtanie podpory nebude mať veľký dosah. Výnos pre klienta zostane rovnaký, do sporiteľní pribudne viac zdrojov. Hypotéky zdražujú málo. Vklady a úvery niektorých stavebných sporiteľní.