Od spokojnosti k lojalite
1. ročník celoslovenskej konferencie Loyalty Forum 2002, ktorá sa uskutočnila 9.10. 2002. Potreba budovať lojalitu zákazníkov - celosvetový trend v marketingu. Marketingové nástroje pri budovaní lojality na Slovensku - štandardný marketing, vernostné programy, riadenie vzťahov so zákazníkom /CRM/. Lojalita v praxi. Ako získať lojálnych zákazníkov a byť ziskový.