Nové sadzby dane z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Charakteristika dane z pridanej hodnoty. Legislatíva Európskej únie a DPH. Základná smernica upravujúca DPH v štátoch EÚ. Nutnosť zosúladenia uplatňovania DPH pre fungovanie spoločného trhu. Sadzby dane z pridanej hodnoty v Európskej únii. Sadzby dane z pridanej hodnoty v Slovenskej republike.