Slovensko a EÚ - boj proti korupcii - Sedlák, Miro
Z obsahu: Korupcia je pre novú vládu výzvou výziev. Česko začalo razantnejší boj proti korupcii vlani. Daniel Lipšic: Korupcia sa v uzavretom systéme justície odhaľuje ťažko. Riešením je zrušiť privilégiá niektorých alebo privilegovať všetkých.