Hodnotenie stále v plienkach - Baluška, Marek
Až 35 percent vystavovateľov sa nikdy nepokúsilo o zhodnotenie veľtrhovej účasti. Najdôležitejšie aspekty kontroly efektívnosti veľtrhovej účasti. Náklady verzus benefity.