Prichádza čas reality show ? - Ťapušíková, Roberta
Uvedenie programu postavenom na princípe reality show televíziou Markíza. Definícia reality show a jej hrdinovia. Atraktívnosť či neatraktívnosť tohto programu. Skúsenosti z Česka.