Platnosť zákona ukončí vstup do únie - Pistovič, Juraj
Právo ochrany hospodárskej súťaže je už plne harmonizované s právom EÚ. Od októbra 2002 platí nový zákon o skupinových výnimkách. Šesť zákonných skupinových výnimiek. Skupinové výnimky sú novinkou v slovenskom právnom poriadku. Výnimku však môže Protimonopolný úrad SR v individuálnych prípadoch odňať.