Vstup Slovenska do EÚ optikou podnikateľov - Petrík, Borislav
Prieskum Eurobarometra sumarizuje výhody a nevýhody vstupu SR do EÚ z aspektu pripravenosti našich firiem a podnikateľov. Odvetvové a regionálne rozdiely v pripravenosti podnikov, firiem a malých podnikateľov.