Phillipsova křivka v období transformace české ekonomiky - Půbal, Karel
Analýza platnosti hypotézy o inverznom vzťahu medzi mierou nezamestnanosti a mierou inflácie - Phillipsova krivka, na základe vývoja miery inflácie a miery nezamestnanosti v transformačnom období českej ekonomiky.