Finančný lízing a poistenie - Salanciová, Darina
Dokončenie článku z HN č. 8/03 o finančnom lízingu a poistení. Problémy s účtovaním poistenia predmetu lízingu. Finančný lízing - analýza trojvzťahu: dodávateľ, záujemca a kupujúci. Operatívny lízing.