Zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci - Pastucha, Emil
Význam starostlivosti o BOZP. Legislatíva BOZP. Úplné znenie zákona NR SR č. 330/1996 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci v znení zákona č. 95/2000 Z.z. a zákona č. 158/2001.