Reformu zdravotníctva víta každý, koho sa nijako nedotkne - Moravčíková, Marta
Vzájomne na seba nadväzujúce opatrenia reformy zdravotníctva - stabilizačné, systémové a sieťové opatrenia. Novela zákona o zdravotnej starostlivosti a zadženosť nemocníc. Zmení sa dostupnosť či presýtenosť lekární. Lekári špecialisti novelu zákona vítajú. Hospodárenie systému - r. 1995 až 2002.