Stavebné sporenie pre občanov od 1. januára 2003 - Pauličková, Alena
Od 1.1.2003 je platná novela zákona o stavebnom sporení č. 677/2002 Z.z. Kto môže byť stavebným sporiteľom a čo je stavebné sporenie. Povinnosť sporiteľní. Povinné obsahové náležitosti zmluvy o stavebnom sporení. Štátna prémia. Za čo zodpovedá stavebná sporiteľňa.