Etická východiska islámského bankovnictví - Volejníková, Jolana
Islamské banky vo svete a ich náboženské a etické zásady. Bankový sektor - najrozvinutejší prvok islamského finančného systému. Zásady islamských financií. Metódy bankových úverových operácií.