Príjmy, ktoré sa do daňového priznania nezahŕňajú - Piršelová, Dagmar
Kto je povinný podať daňové priznanie za rok 2002 ? Výpočet príjmov, ktoré sa do daňového priznania nezahŕňajú. Sadzby dane z príjmov všetkých daňovníkov a daňových nerezidentov.