Management des connaissances et son role dans le management global de la qualite - carde theorique - Opa, Miroslav
Možnosť integrácie teórie znalostného manažmentu do tzv. globálneho manažmentu kvality. Teoretické východiská znalostného manažmentu a význam technologickej znalosti, ako jedného z hlavných faktorov konkurencieschopnosti firmy. Problematika tzv. vnútorných a vonkajších technologických znalostí a ich efektívne začlenenie do globálneho manažmentu kvality.