Zdaňovanie príjmov zahraničných osôb za služby poskytované na území Slovenskej republiky s príkladmi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Zdaňovanie príjmov zahraničných osôb za služby na Slovensku. Vysvetlenie základných pojmov. Právo na zdanenie príjmov z poskytovania služieb. Vlastnosti služby a ich vplyv na určenie režimu zdanenia. Zdanenie príjmov z jednorazovo poskytnutej služby a z činnosti vykonávanej prostredníctvom stálej prevádzkarne. Prehľad zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Prehľad zdaňovania služieb podľa jednotlivých zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia.