Geotermální energie: možnosti a limity národohospodářského využití - Blažková, Miroslava
Využitie geotermálnej energie ako jednej z alternatívnych, obnoviteľných energetických zdrojov v národnom hospodárstve. Príklady využitia v USA, Nemecku a Česku.